Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • Home
 • Onze producten
 • Productie
 • Garantie
 • Nieuws
 • Over ons
 • Cartridge problemen
 • Contact
 • Betaalgemak - Service

  Service telefoonnummer

  Nieuwspagina over Cartridge Online en WECARE

  weCare als beste getest door Consumentenbond

  In de oktoberuitgave van de Consumentengids heeft de Consumentenbond uitgebreid aandacht besteed aan alternatieve cartridges. 

  In deze uitgave werden de uitkomsten van een uitgebreide printerinkt test gepubliceerd. Tijdens het onderzoek werd voor drie printers de originele inkt vergeleken met die van drie á vier andere merken. 

  Het weCare alternatief voor de HP Officejet 4500 werd als beste getest! En bleek het dus beter te doen dan de HP-inkt. 

  Naast de afdrukkwaliteit en de kwaliteit van de inkt werd in het onderzoek ook naar de kosten gekeken. Uit de test blijkt dat je met alternatieve inkt flink kunt besparen. Zo staat in het artikel: “Printerfabrikanten zeggen dat inkt zo duur  is vanwege alle ontwikkelingskosten. Vermoedelijk wordt er ook geld gespendeerd aan het bemoeilijken van cartridges navullen en namaken.”  

  Uit het artikel blijkt ook dat de medewerkers van de Constumentenbond, net als vele consumenten, aanliepen tegen foutmeldingen van de printer. “Zo meldt de Epson printer bij een deel van de geteste cartridges dat hij ze niet herkent, maar dan heeft hij al wel 260 brieven prima geprint. Het is verstandig om de handleiding van de cartridge te bekijken”.  Als autoriteit op dit gebied heeft de Consumentenbond hierbij commercieel directeur van WECARE4, Frans Hondmann, geraadpleegd. Hij geeft aan: “Canon heeft de printers dusdanig geprogrammeerd, dat je ze eerst moet “resetten”. Bij de weCare cartridge zit een gebruiksaanwijzing om dit uit te leggen, maar helaas krijgen wij regelmatig cartridges retour als zijnde defect, terwijl deze prima functioneren”.

  Dit laatste is door het onderzoek van de Consumentenbond maar weer eens bevestigd.

  weCare presenteert nieuwe duo-packs

  weCare introduceert deze maand zes nieuwe duo-packs met daarin een aantal veelgevraagde cartridges. Het betreft HP21 & 22 (WEC1108) – HP300XL black & colour (WEC1221) – HP301 black & colour (WEC1451) - HP350XL & 351XL (WEC1222) – Canon PG40 & CL41 (WEC1154) -  Canon PG-510 & CL-511 (WEC1304). Aan deze duo-packs zijn een aantal significante voordelen verbonden voor zowel de consument als voor de ondernemer.

  extra voordelig 

  Allereerst profiteert de consument van dubbel prijsvoordeel. Cartridges van weCare hebben een prijsvoordeel dat kan oplopen tot wel 30%. Zeker nu OEM hun prijzen hebben verhoogd terwijl weCare de prijzen juist heeft verlaagd. Bij aanschaf van de nieuwe duo-packs profiteert de eindgebruiker daarbij ook nog van 10% prijsvoordeel ten opzichte van de individuele verpakkingen. 

  verbeterde inktkwaliteit  

  Productontwikkeling en - verbetering is bij weCare een continu proces. De cartridges worden uitgebreid getest in diverse stadia van het productieproces. Dit heeft geleid tot een verbeterde inktkwaliteit. De eindgebruiker profiteert niet alleen van meer inkt in de cartridge maar ook van betere inkt.

  voordelen voor ondernemers 

  Ook de ondernemers profiteren van de voordelen van alternatieve cartridges. Om OEM-producten in het schap te krijgen, wordt een flinke investering gevraagd tegen een relatief lage marge. Dit is bij de cartridges van weCare precies andersom. Met een investering tot 30% minder dan OEM, is meer rendement, gemiddeld 18% marge meer dan OEM, te verwachten. Daarnaast is nog een leuke bonus te verwezenlijken met de inzameling van lege cartridges. Alternatieve cartridges zijn dan ook niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu…

  gratis servicenummer: 00800 - 9900 1234

  Maatregelen van fabrikanten van originele cartridges kunnen als gevolg hebben dat er na het plaatsen van de cartridge een melding op het beeldscherm verschijnt. Deze meldingen kunnen genegeerd worden waarna er over het algemeen probleemloos verder geprint kan worden. Ter ondersteuning bij vragen over het gebruik van de cartridge heeft weCare een gratis servicenummer beschikbaar.

  weCare presenteert nieuwste cartridges

  WECARE4 is de cartridgespecialist die haar klanten overtuigende alternatieven van hoge kwaliteit biedt. Naast de verschillende labels brengt WECARE4 al bijna 20 jaar haar “eigen merk” weCare op de markt. Dit jaar maakt weCare een vliegende start met de introductie van diverse veelgevraagde cartridges.

  introductie nieuwste inkjetcartridges

  weCare heeft diverse nieuwe varianten voor de Canon cartridges in haar assortiment opgenomen. Het gaat hier om de populaire  cartridgenummers: CL-526 (BK/C/M/Y) en PGI-525 (BK).  weCare heeft hiervoor beschikbaar de respectievelijke alternatieven: WEC4280, WEC4281, WEC4282, WEC4283 en WEC 4284. Het multipack is als WEC4287 op de markt gebracht.

  Voor de populaire HP364 brengt weCare een XL versie op de markt. Middels een speciale chip op de cartridge is deze compatibel met alle relevante printers. De chip zorgt voor een directe herkenning door de printer en een vlekkeloze communicatie tussen printer en cartridge. Qua compatabiliteit komt de weCare cartridge dus overeen met  de originele cartridge echter de consument betaalt voor het weCare alternatief een stuk minder. De cartridges zijn in zwart, kleur en photo black beschikbaar onder de weCare nummers: WEC 1375 t/m WEC 1379. Binnenkort zal ook de HP364XL multipack geïntroduceerd worden.

  Twee andere veelgevraagde XL-versies zijn de HP920 XL en HP301 XL. Van de HP301 XL introduceert weCare een black (WEC1449) en tricolor (WEC1450) versie. weCare alternatieven van de HP920 XL zijn binnenkort beschikbaar als WEC1412 t/m 1415 en de 4 cartridges gezamenlijk als multipack.

  Ook voor de Lexmark100 introduceert weCare een XL versie. Deze zijn als duopack beschikbaar in zwart en kleur onder de weCare nummers: WEC 4510 t/m 4513.

  En dan nog de Epson T080- en T128 serie. weCare alternatieven hiervoor zijn verkrijgbaar als WEC4348 t/m WEC4353 en respectievelijk WEC 1428 t/m WEC 1431. Binnenkort zullen ook de weCare alternatieven van de Epson T129 worden geïntroduceerd evenals een multipack van beide laatste Epson series.  

  introductie nieuwe toners

  Het nieuwe jaar is door weCare ingeluid met een revolutionaire introdcutie van maar liefst ruim veertig nieuwe type toners. Het betreft alternatieven voor de merken Canon, Epson, HP en Lexmark. In de productie van tonercartridges werkt weCare nauw samen met haar moedermaatschappij Armor. Deze laserspecialist voegt een grote hoeveelheid kennis en expertise toe aan het productieproces.