Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • Home
 • Onze producten
 • Productie
 • Garantie
 • Nieuws
 • Over ons
 • Cartridge problemen
 • Contact
 • Betaalgemak - Service

  Service telefoonnummer

  Cartridge online is leverancier van het merk WeCare.

  Als u een cartridge van WECARE koopt, dan houdt u geld over voor leuke dingen én u spaart tegelijkertijd het milieu. WECARE geeft namelijk bruikbare cartridges “een nieuw leven” door hergebruik. De alternatieve cartridges van WECARE zijn van goede kwaliteit en vergelijkbaar met de originele exemplaren. Het voordeel zit in de prijs: een WECARE cartridge is aanzienlijk goedkoper.

  Als autoriteit op cartridgegebied is het voor WECARE4 belangrijk dat het assortiment te allen tijde naadloos aansluit op de vraag en de aanbodontwikkeling in de markt. Daarom hechten we grote waarde aan een sterk productmanagement-proces. 

  De afdeling Productmanagement monitort de internationale markt nauwgezet en onderhoudt intensieve contacten met internationale leveranciers en klanten over innovaties, markttrends en prijsontwikkelingen. Daarnaast speelt deze afdeling een centrale rol bij introducties, wijzigingen en saneringen in het WECARE4-assortiment. Ten slotte draagt zij zorg voor accuraat onderhoud en het beheer van de WECARE4 informatiehuishouding op het gebied van productgegevens, compatibiliteit en certificeringen.