Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • Home
 • Onze producten
 • Productie
 • Garantie
 • Nieuws
 • Over ons
 • Cartridge problemen
 • Contact
 • Betaalgemak - Service

  Service telefoonnummer

  Bedrijfsinformatie

  Een goed product beantwoordt aan de eisen van de tijd. Productontwikkeling is bij WECARE4 dan ook een continu proces. Op onze testlocatie vergelijken en onderzoeken we, dag in dag uit, productprestaties, eigen innovaties en interessante nieuwe producten op de markt; we zijn voortdurend op zoek naar concepten die het waard zijn in productie te worden genomen. Producten die in het assortiment worden opgenomen testen we bovendien uitgebreid in diverse stadia van het productieproces.

  Cartridge Online levert uitsluitend cartridge's met het WECARE label. Tevens zullen wij in de toekomst ons assortiment gaan uitbereiden met andere gerelateerde producten.