Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • Home
 • Onze producten
 • Productie
 • Garantie
 • Nieuws
 • Over ons
 • Cartridge problemen
 • Contact
 • Betaalgemak - Service

  Service telefoonnummer

  Problemen oplossen met uw cartridge

  weCare geeft gebruikte cartridges een tweede leven. Dit gebeurt middels een zorgvuldig en uitgekiend productieproces. Ondanks alle zorgvuldigheid die bij ons productieproces in acht wordt genomen, kan er een probleem met de cartridge ontstaan wanneer deze in de printer wordt gestopt. Dit kan variëren van een foutmelding tot een print die niet 100% is. Wij bieden u graag een oplossing.

  1. oplossing d.m.v. gebruiksaanwijzing 

  In de meeste gevallen kunnen deze problemen direct worden verholpen met behulp van de gebruiksaanwijzing die u in de verpakking aantreft.

  Klik hier voor de handleiding van de nieuwste modellen HP cartridges .

  2. oplossing d.m.v. overzicht

  Bevat de gebruiksaanwijzing niet de oplossing dan kan het probleem vaak met slechts een paar simpele handelingen verholpen worden. Via onderstaande doorklikmogelijkheid krijgt u een overzicht van mogelijke problemen waar u tegenaan bent gelopen met daaronder een duidelijke en heldere oplossing.

  Klik hier voor alle mogelijke oplossingen van het probleem met uw cartridge.

  3. contact

  Mocht het probleem niet in het overzicht voorkomen of bent u niet geholpen met de aangedragen oplossing, dan kunt u contact opnemen via ons gratis servicenummer: 00800 9900 1234  of via e-mail: info@wecare.nl Wij helpen u dan graag verder.